Taplálék kiegészitő

Z-Konzept – Nem csak márka, hanem koncepció

A Z-Konzeptet 5 pillérre alapoztuk: 

1. A tudományos megközelítés: Nagyon fontos számunkra, hogy minden hatóanyag tudományosan megvizsgált és a választott dózis megfelelő és a legkorszerűbb legyen. Az elmúlt években a világ egyre gyorsabban változott, sok új dolgot találtak fel, de sajnos az ágazat ezeket nem használta fel, és továbbra is a régi, elavult és könnyen eladható sztenderdeket használja. Mi elkezdtük, hogy ez megváltozzon. A legjobb és a leg up-to date-ebb táplálékot és összetevőket akarjuk a számodra nyújtani - de csak akkor, ha van értelme. Nem fogsz találni semmi feleslegeset a portfóliónkban.

2. A 24 óra sportoló-élsportoló: A nap minden percére jó és hasznos terméket kínálunk, mely abban támogat, hogy elérd a kívánt célt. A koncepciónk lényege válasz arra a kérdésre: "Hogyan támogathatom ideálisan az edzésemet és regenerációmat, mely termékek egészítik ki egymást tökéletesen?" A végén meg kell találnod a megfelelő szintű edzést és regenerációt és azt a táplálkozást, amely tökéletesen megfelel az életmódodnak és az anyagcserédnek. Ezért kínálunk Neked nemcsak alapvető, hanem különleges termékeket is. Az évek során azt vettük észre, hogy a hihetetlenül megnövekedett azon termék száma, melyek megzavarták a sportolókat.

3. A prémium minőség elengedhetetlen: Kiemelt célunk az, hogy kiváló minőséget nyújtsunk, megfizethető áron. Egyes összetevők kiváló hírnévvel rendelkeznek ugyan, de ha közelebbről megnézzük, rájövünk, hogy nagy része csak marketing. Egyes táplálékkiegészítő gyártók úgy vélik, az ügyfél kapjon valami újat, de hogy ennek van-e értelme, vagy sincs, az mellékes. Mi nem így teszünk. Úgy véljük, hogy az ügyfeleink szeretnének átlátható és tiszta termékeket. Csak azokat a termékeket adjuk, amit mi magunk is szeretnénk, és jó szívvel tudjuk ajánlani. Köztudott, hogy a táplálkozás legalább 70%-ban hozzájárul a sikerhez, és az is, hogy a minőség is fontos szerepet játszik. Ezért gyártunk csak prémium minőségű, tesztelt, és minden feltételnek megfelelő étrendkiegészítőket, melyek a legjobb alapanyagokat és összetevőket tartalmazzák, s nem mellesleg Németországban készülnek! Természetesen a gyártás maximálisan eleget az ISO, IFS szabványoknak és HACCP-nek is.

4. Tökéletes íz minden nap: Mivel azt szeretnénk, hogy termékeinket hosszú távon élvezd, mindent megtettünk azért, hogy a legkiválóbb ízeket biztosítsuk! Másik fontos szempont a könnyű felhasználás. Azt te tudod a legjobban, ha minden nap eszel és iszol valamit, fontos, hogy ízletes és kényelmes legyen. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, folyamatosan teszteljük és javítjuk termékeinket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek!

5. Hiszünk az átláthatóságban: Az átláthatóság és a fenntarthatóság nemcsak szavakat jelentenek nekünk, hanem erkölcsi kötelességünk is. Mindig részletes tájékoztatást kapsz a termékösszetevőkről és tápértékekről. Minden címke 100g-onként és adagonként tartalmazza a szükséges információkat.Ha például a címkén csak adagonként tüntetik fel a hozzáadott tejet, nem tudod ellenőrizni, hogy mennyi fehérjét tartalmaz a tiszta termék. Ez fő minőségi szempont a fehérjeporoknál. Megbízhatsz abban, amit megígérünk, az úgy is lesz, teljesíteni tudjuk.

 

 

Multipower – Edzés specifikus táplálékkiegészítő termékcsalád

A Multipower sporttáplálékok széles skáláját alkotta meg valódi embereknek, hogy valódi sikereket érjenek el! A csúcsminőséget képviselő Multipower táplálékkiegészítők minden igényt kielégítenek, széles termékpalettájukon könnyedén megtalálhatja Ön is a céljainak megfelelő táplálékkiegészítőket – akár a zsírégetés, a teljesítményfokozás, a tömegnövelés, az állóképesség javítása, a sportolás alatti igényes folyadékpótlás, vagy éppen az ízületek védelme az elsődleges szempont Önnél.

A Multipower Európa első számú sporttáplálék gyártója, melyet 1977-es alapítása óta folyamatosan fejlesztenek, piacvezető az innovációk terén is. A Multipower jelenleg 36 európai országban képviselteti magát az Atlantic Csoporton keresztül, mely Európa egyik legnagyobb márka-disztribúciós cége. Mivel a szükségletek és a sportolói igények folyamatosan változnak, szortimentjükben évente mintegy 30 alapanyagot cserélnek ki és 100 receptúrát dolgoznak át vagy újítanak meg. Az összes termék megfelel a DIN ISO 9001:2000 tanúsítványnak és a legszínvonalasabb Nemzetközi Élelmiszer Szabványoknak (IFS). Minden alapanyag neves, megbízható beszállítóktól származik, akiknek szintén fontos a magas minőség.

A táplálékkiegészítők rendkívül fontosak a maximális sportteljesítmény elérésében. A Multipower termékpalettáján megtalálhatók az egy adagos, azonnal fogyasztható termékek is, melyek a prémium minőséget és kényelmet helyezik előtérbe. A szortimentben jelen vannak az energiát biztosító termékek, vitaminok, különböző sportitalok, fehérjék, tömegnövelők, melyek beleillenek minden edzéstervbe vagy versenyzői célkitűzéshez.

A Multipower termékek doppingszer-mentesek és nem tartalmaznak semmilyen illegális alapanyagot, ezért a hivatásos sportolók is nyugodt szívvel használhatják.  A Multipower profi atléták, sportolók, olimpiabajnokok széles skáláját támogatja mint pl. Javier Gómez Naya, Jan Frodeno, Eneko Llanos- triatlonista, Kie Willis- szabadfutó, Goran Stefanovski- cross fit és Christopher Friedrich motorsport versenyző. De megemlíthetjük akár a ST. Pauli, Benfica Sportclub, Sevilla Betis focicsapatát vagy Európa profi kerékpárcsapatát a spanyol Movistart és a német Merkurt, valamint az angol Leeds Rhinos rögbicsapatát, akiket szintén a Multipower szponzorál.