Klub fitness

MATRIX

Amikor a Matrix gépeket választja, nem csupán a világ legkiválóbb fitneszgépeit kapja. Olyan partnerrel lesz gazdagabb, akire mindig számíthat a létesítmény megnyitásától kezdve minden nap. Nincs olyan terület, illetve részlet, amit a szoros együttműködés eredményeként nem lehetne fejleszteni és még sikeresebbé tenni.

A Matrix segít megvalósítani az elképzeléseit és életre kelteni a létesítményét az első gondolatoktól a megnyitóig, és igény esetén még azon is túl. Megoldást kínál a beruházás optimalizálására és technikai vívmányaival támogatja a gazdaságos üzemeltetés folyamatait. A minőség nem ígéret a Matrix fitneszgépei vonatkozásában. Minden részletükben annak megfelelően lettek megtervezve, hogy az iparág legalacsonyabb fenntartási költségeivel rendelkezzenek.

A létesítmény tulajdonosok céljaik elérésében mindig számíthatnak a Matrix támogatására. Az elképzeléseknek megfelelő ideális eszköz kombináció kialakítása csak a kezdet. A fejlesztések és bővítések támogatása alapvető a Matrix-szal folytatott együttműködés során.

Erős. Okos. Csodálatos. Nem csupán egy szlogen, hanem a Matrix átfogó ígérete, ami a minőség megnyilvánulását fejezi ki minden egyes termékben. A csúcsminőségű és kiemelkedően tartós Matrix termékek olyan erősek, mint az elkötelezettség, amellyel a vállalat a partnereihez viszonyul. Ez az erő és elkötelezettség jelenti a siker stabil alapjait és tette a Matrix-ot a világ egyik vezető és leggyorsabban növekvő professzionális fitneszgép gyártójává.

A létesítmény üzemeltetők és felhasználók igényeinek figyelembevételével kifejlesztett jövőbe mutató termékek intelligens megoldásaikkal újradefiniálják a felhasználói élményt és fokozzák az üzemeltetők elégedettségét. A Matrix fitneszgépei egyaránt vonzóak a kezdők és a fitnesz elhivatottjai számára. Kivétel nélkül minden eszköz egyszerűen használatba vehető, használatra ösztönzően vonzó és élvezet rajta edzeni. A díjnyertes esztétikum és a részletekre fordított hihetetlen figyelem ötvözése az iparágat meghatározó új termékek születésében nyilvánul meg.

Az egyszerűen használható integrált technológiai megoldások kiemelik a létesítményét a versenytársak közül. A Matrix folyamatosan bővülő termékkínálatával arra ösztönzi a vendégeket, hogy újra és újra visszajöjjenek, segítséget nyújt a felhasználói célok hatékonyabb elérésében és biztosítja a befektetések megtérülését. 

Vector Fitness

A Vector Fitness egy rendkívül dinamikusan fejlődő professzionális, azaz közösségi és edzőtermi felhasználásra gyártott fitneszgép család. Kínálatában megtalálhatók a legintenzívebb felhasználási igényeknek hosszú távon is stabilan és megbízhatóan eleget tevő cardio gépek, valamint a rendkívül széles spektrumot lefedő erőgép sorozatok. A különböző lapsúlyos- és tárcsasúlyos gépcsaládok, valamint a padok és állványoknak a funkcionális eszközökkel kiegészített átfogó kínálata teljes megoldást jelent új fitnesz fejlesztések vagy beruházások esetén.

A cardio- és erőgépeket annak az elhivatottságnak a szellemében tervezik és gyártják, amellyel a mérnökök egyidejűleg kívánnak eleget tenni a létesítmény üzemeltetők elvárásainak és a felhasználók igényeinek. Modern, 21. századi vállalatként a Vector Fitness a tervezői- és mérnöki munka folyamatait, az alapanyagok és alkatrészek beszerzését, a gyártás részleteit, valamint a minőség-ellenőrzést a legszigorúbb szempontok alapján, speciálisan arra a célra kifejlesztett vállalatirányítási rendszerrel menedzseli, annak érdekében, hogy a végeredményben létrejövő professzionális fitneszgépek az elvárható színvonalat meghaladóan teljesítsenek.

A Vector Fitness kifogástalan minőségű professzionális felhasználású fitneszgépek teljes csomagját kínálja rendkívül versenyképes árkategóriában. A kiemelkedő ár-érték arány modern, a fitnesz ipar legújabb trendjeinek megfelelő formatervezéssel és az elhivatott mérnöki munkának köszönhető kiváló funkcionalitással, illetve biomechanikai működéssel párosul. A gyártókapacitás rugalmasságának köszönhetően egyedi igények, elképzelések megvalósítása is kivitelezhető és a gyár évtizedes múltjának köszönhetően azonnal, illetve hosszú távon biztosítja a folyamatos üzemeltetéshez szükséges alkatrészek elérhetőségét.

Új fitnesz létesítmény tervezésekor több tényezőt szükséges mérlegelni. Legyen szó bármilyen szempontról is, a Vector Fitness minden kétséget kizáróan magas színvonalon tesz eleget az üzemeltetői és felhasználói elvárásoknak. 

GYM80 - Cél a minőségmaximalizálás

Minden mögött, amit tesznek, egy gondolat áll: a legmagasabb minőséget nyújtani a partnereknek! A minőség nemcsak a termékeken tükröződik, hanem az összes többi szolgáltatásukban is: legyen az tanácsadás, személyre szabott finanszírozás. A gym80-nál mindent egy helyről be tud szerezni, megoldásokat kínálnak minden igényre, minden méretben, fitnesz, orvosi és rehabilitációs területen is, mindezt vevőbarát megközelítésben. Több érv szól a gym80 gépek választása mellett:

 • Német acélból és alapanyagból készült fitneszgépek. A gym80 magas színvonalú technológiát és kivitelezést garantál, képzett mérnökök, lézer és robotok segítségével.
 • Több, mint 30 év tapasztalat, melyet nem lehet megvásárolni. Ezért meggyőződésük, hogy a legjobb gépeket gyártják.
 • A minőség- és nem a profitmaximalizálásra törekszenek. Az ügyfelekre partnerként és nem fejős tehénként tekintenek.
 • 4 mm vastag acél csőt használnak a gépekhez, ami maximális teherbírást és élettartamot biztosít. 
 • Több mint 250 eszközük van csak az izmok fejlesztésére, fitnesz és orvosi területen egyaránt. Ez egyedülálló a világon.
 • Változatos keret és kárpit színek, logózás széles választékban, ahogy Önnek tetszik. 
 • Az elmúlt 30 évbe gyártott gépek 75%-a még mindig használatban van. És még sokáig bírják.

Mielőtt egy ajánlatot elfogad, ne csak a kedvezményt vegye figyelembe, hanem a gépek élettartamára, a lízing, a finanszírozás hosszú távú költségeire, a szállítás, telepítés rejtett költségeire, a tréninglehetőségekre, garanciára és sok egyéb másra is gondoljon….

Escape - Megnyerő, innovatív, változatos és trendi

Az Escape Fitness termékei azok számára készülnek, akik ki akarnak tűnni a tömegből. Ha Ön fitneszterem tulajdonos, személyi edző vagy egyszerűen csak szeret edzeni, nem szükséges kompromisszumot kötnie a minőség tekintetében. Az Escape Fitness végérvényesen megváltoztatja a funkcionális edzésről alkotott véleményét. Olyan eszközöket kínálnak, amelyek a kezdőktől a tapasztalt sportolókig mindenki számára nagyszerűek. Új, stílusos és szuper hatékony termékeket fejlesztettek ki, amelyek vonzzák a felhasználókat, akik fantasztikus eredményeket érhetnek el velük. Az Escape Fitness minőségi, változatos és kihívást jelentő funkcionális eszközeinek kínálata folyamatosan bővül. Használja ki hatékonyan a rendelkezésre álló területet és maximalizálja az árbevételét olyan eszközökkel, amelyek ösztönzik a felhasználókat és visszacsábítják őket újra. Fedezze fel az Escape Fitness termékeit és forradalmasítsa a létesítményét!

Az Escape Fitness Octagon funkcionális keretei lehetővé teszik a rendelkezésre álló terület hatékony kihasználását, és egyedülálló edzésélményt nyújtanak csoportos edzések, személyi edzős órák vagy egyéni célok megvalósítása esetén is. Az innovatív, funkcionális és izgalmas Escape Fitness Octagon család visszahozza az edzés szociális aspektusát, ami rengeteg fitnesz klubból eltűnt. Nem kétséges, hogy minden létesítmény számára tökéletes megoldást jelentenek. A megfelelő edzésprogram kialakításával egyidejűleg akár 18 felhasználó is dolgozhat az Octagon körül, véglegesen megváltoztatva a csoportos edzések módját a létesítményben. Tökéletes megoldást jelent a komoly súlyzós gyakorlatokhoz és a funkcionális edzés minden formájához. Az Escape Octagon funkcionális állvány kreatív edzéseket és a legújabb gyakorlatok implementálását is lehetővé teszi moduláris rendszerének köszönhetően. Olyan megoldásokat kínál, amelyek a fitneszterem tagjai számára valóban egyedi szolgáltatások biztosítást teszi lehetővé függetlenül attól, hogy kezdő vagy professzionális sportolókról van szó. Természetesen a különböző vázszerkezetek és csatolmányok tetszés szerint választhatók. 

Hozza létre a tökéletes megoldást az interaktív csoportos edzésekhez és személyi edzős órákhoz a HTS funkcionális edzőrendszer segítségével! Végezzen fitnesz hevederes, illetve saját testsúlyos edzéseket ezzel a sokoldalú kerettel és tárolja hatékonyan a változatos funkcionális edzéshez szükséges kiegészítőket. A fitnesztermekben elpazarolt területeket a vendégek és az edzők számára egyaránt izgalmas, vonzó és hatékony szekciókká varázsolja a HTS.

Platinum by Tunturi – Felejthetetlen élmény

A felhasználók már nemcsak otthon vagy egy fitnesz teremben, hanem sokkal több lehetőség közül választva szeretnék élvezni az edzés örömeit. A Tunturi leginkább ezekre a területekre fejlesztette ki a Platinum PRO termékcsaládot, amely egy teljes és lenyűgöző professzionális felhasználású fitneszgép kollekciót takar. A vendégei, ügyfelei vagy alkalmazottai számára felejthetetlen élményt kínálhat a Platinum PRO fitneszgépek segítségével, amelyek a következő területek mindegyikén tökéletes megoldást jelentenek:

 • Hotelek és wellness szállodák: A Platinum PRO szívesen látott vendég a szállodákban és wellness hotelekben, mert stílusos és növeli a luxust. Nem igényel magyarázatot és a vendégek élvezhetik az edzés örömeit a tartózkodásuk alatt.
 • Vállalati és irodaházi edzőtermek: Nagyobb termelékenység, alacsonyabb egészségügyi költségek, kevesebb betegszabadság és magasabb fokú alkalmazotti elégedettség és jobb morál. Ezek a Tunturi PRO előnyei vállalati környezetben.
 • Fizioterápiás és rehabilitációs központok: Közel 50 év fizioterápiás és orvosi rehabilitációs tapasztalattal a Platinum PRO elhozza a tökéletes funkcionalitást az egyszerű használhatóság nélkülözhetetlen összetevőivel, a lehető legegyenletesebb mozgást és a pulzus kontrollált edzést. Mindez ergonómiával és komforttal párosul, ami ideálissá teszi rehabilitációs célokhoz.
 • Kórházak és egészségügyi intézmények: A Platinum PRO professzionális fitneszgépei kiegészítik a fekvőbeteg, valamint járóbeteg ellátást, támogatva az orvosi központok, klinikák és más egészségügyi intézmények igényeit.
 • Iskolák és egyetemek: Az elhízás elleni küzdelem fiatalkorban kezdődik, ezért egyre több iskola kínál olyan programokat, aminek részét képezi a fitnesz. A Platinum PRO robosztus és erős felépítésének köszönhetően ebben a környezetben is tökéletesen megállja a helyét.
 • Professzionális és magán személyi edzőtermek: A legváltozatosabb felhasználási szegmensek mellett a Platinum PRO gépek a klasszikus területen is megtalálhatók. Gyakran használják sportegyesületekben, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve, vagy akár exkluzív, otthoni fitnesztermekben, illetve luxusjachtokon lenyűgöző formatervezésüknek köszönhetően.

A Tunturi Platinum PRO gépeket a formatervezés és technológia aspektusának figyelembevételével alkották meg, ami olyan eszközöket eredményezett, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen felhasználási környezetbe. A Platinum PRO néhány megkülönböztető sajátossága a következő:

 • Lenyűgöző formatervezés exkluzív megjelenéssel;
 • Környezetbarát, alacsony energiafogyasztás és könnyű karbantartás;
 • Biztonságos, egyszerű és komfortos edzés;
 • Több nyelvi opció;
 • Robosztus és erős konstrukció, könnyen tisztítható magasfényű végekkel és krómozott elemekkel;
 • Könnyű használhatóság szakértői segítség nélkül.

A Tunturi Platinum PRO fitneszgépek által nyújtott sokoldalú felhasználhatóság biztonságossá teszi a befektetését. Tapasztalja meg és próbálja ki a Platinum PRO gépei által nyújtott szinte korlátlan lehetőségeket a tökéletes cardio és erőedzés eléréséhez!

 

Robust GYM

A Robust Gym professzionális kondicionáló gépcsalád tervezésekor a német Berg márkájú gépek kialakítását és megoldásait vettük alapul, így alakult ki az elképesztően masszív megjelenés, a túlméretezett magas minőségű csapágyazás és az acélbetétes heveder rendszer, amelynek az izületkímélésben van kimagasló szerepe. A hazai gyártás nagyon rövid gyártási és leszállítási határidőt eredményez és legyen szó bármilyen egyedi igényről, akár speciális kárpit illetve vázszínről, akár extra felhelyezett tárcsatartó tüskékről, akár speciális egyedi gyártású többoldalas toronyról, tőlünk nem tud lehetlent kérni. Az egyedülálló garanciális feltételek biztosítása és a legmagasabb elvárásokat is kielégítő szolgáltatások mellett az Robust Gym gépek a versenytársak közül kimagasló ár-érték aránya miatt az egyik legjobb alternatívát jelentik, amennyiben a formatervezés, a megbízhatóság, az ergonómia és a tökéletesített biomechanikai megoldások mellett a gazdaságossági és megtérülési szempontok is a figyelem középpontjába kerülnek.

Versaclimber mászógépek – Igazolt eredmények

Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a karok fej felett történő mozgatása javítja a keringést és hosszabb ideig tartó cardio eredményekhez vezet. A Versaclimber mászógép használata által biztosított egyedülálló, függőleges síkú edzés a karok és lábak olyan mozgását eredményezi, amely a fent említett hatás elérését garantálja, valamint maximális edzést nyújt a teljes test számára.

A Versaclimber 20 percig történő használata aktívan megdolgozza és formálja az összes fő izomcsoportot. Hatékonyabb, mint a futópad, elliptikus gép, lépcsőző vagy szobakerékpár használata, mert nagyobb energiát igényel és gyorsabban égeti a kalóriát.

A Versaclimber nem rendelkezik sebesség felső határral, az edzés gyakorlatilag bármilyen intenzitással végezhető. Akár a legintenzívebb és leggyorsabb sprinteket is elbírja. A korlátozás nélküli sebesség potenciál, amit a Versaclimber kínál, a másodperc töredéke alatt lehetővé teszi az akadálytalan, robbanásszerű sprinteket. Az egész test az állóképességet valóban próbára tevő, ugyanakkor ízületkímélő edzésben részesül.

Amilyen robbanásszerűen indítható a sprint, olyan hirtelen megszakítható vagy alacsonyabb intenzitású sebességre váltható. Ezzel szemben a futópad használata során a futás sebességének jelentősen magasabb tartományba történő növelése, illetve ismételt lelassítása időt vesz igénybe.

A Versaclimber UK Ltd. 1994 óta értékesíti az egyedülálló, Versaclimber típusú lépcsőző, illetve mászó gépeket. A teljes Versaclimber termékpaletta innovatív és felhasználóbarát vezérlőfelülettel rendelkezik, amely információt nyújt a mászás sebességére, a lépések hosszára, az időre, a teljes megtett távolságra és a pulzus értékére vonatkozóan.